KINESISK

  • Luft og gass kompressor

Nyheter

Luft og gass kompressor

Nylig utvikling innen luft- og gasskompressorer har gjort det mulig for utstyr å jobbe ved høyere trykk og større effektivitet, selv om den totale enhetsstørrelsen har blitt redusert for å møte spesifikke applikasjonskrav.Alle disse utviklingene har jobbet sammen for å stille enestående krav til utstyrsdesign, inkludert tetningsringer.

Grover produktspesialister er kunnskapsrike om de nyeste teknologiene, og kan foreslå den beste løsningen for din OEM-applikasjon.Produsenter av stempelkompressorer, klimakontrollsystemer, vakuumpumper, luftbehandling, gassbehandling, naturgassbehandling og kraftproduksjon – alle har kommet til å stole på Grover-produkter.

Selv om det er flere typer ringer som brukes i luftkompressorer og gasskompressorer, er Grovers unike koniske Permaseal®-design spesielt godt egnet i kompressorapplikasjoner.Den gir høy enhetsbelastning mot sylinderveggen som sikrer rask ringforsegling og overlegen oljekontroll.

Kombinasjonen av Permaseal®-ledddesignet og en konisk OD-funksjon reduserer oljebypass betydelig i stempelkompressorer.Presisjonsbearbeiding av den koniske overflaten Permaseal gir jevn ytelse.Denne designen gir et generelt renere og mer effektivt system.

Noen av de spesifikke fordelene med Grovers koniske ansiktsdesign er:

  • Produsert av støpejern av stempelringkvalitet og andre materialer for ytelse designet for din spesifikke applikasjon.
  • Reduserer oljebypass ned til 2 partikler per million.
  • Presisjonsmaskinert for jevn ytelse.
  • Overlegne CNG-forseglingsegenskaper.

I tillegg til Permaseal Taper Face, kan OEM-produsenter av luft- og gasskompressorer ringe Grover for Step Seal, Angle Step Cut, Butt Taper Face og Angle Cut tetningsringer.Ringer kan leveres fra 1/2 tommer (12,7 mm) i diameter til 90 tommer (2286 mm), i en rekke legeringer og belegg.

Vi forstår at din bedrift og dine behov er unike … det samme er våre produkter og tjenester.Vi tilbyr ordrestyring, levering og pakkeløsninger du trenger for å gjøre prosjektet ditt til en suksess.


Innleggstid: 19. april 2022

Send din melding til oss: