KINESISK

  • Hvordan velge adsorbentene i henhold til forskjellige duggpunkter?

Nyheter

Hvordan velge adsorbentene i henhold til forskjellige duggpunkter?

Duggpunktet kalles også duggpunktstemperatur.Temperaturen som det gassformige vannet i luften er mettet til og kondenserer til flytende vann ved et fast lufttrykk.

 

Duggpunkt er delt inn i atmosfærisk duggpunkt og trykkduggpunkt.Jo lavere duggpunkt, jo tørrere er produktetgass.

I forskjellige bruksområder er kravene til duggpunkt også forskjellige.

Spesielt ved behandling av elektroniske komponenter, presisjonspneumatikk og så videre, vil duggpunktkravene være høyere.

Produsentene av tørkemiddellufttørker vil fylle forskjellige forhold av adsorbenter i henhold til etterspørselen til duggpunktene.

Omvendt vil vi anbefale å fylle forskjellige adsorbenter i forskjellige forhold, for eksempel aktivert alumina med molekylsikt, aktivert alumina med silika alumina gel og så videre.

Uansett hva slags lasteforhold, velg den rette er best!

Bortsett fra duggpunkter vil vi også tenke på innløpsluftens strømningstemperatur, regenereringstemperatur, arbeidssyklus, arbeidstrykk, tankvolum og så videre, slik at vi kan beregne riktige adsorbentforhold.

I tilfelle av lavt duggpunkt krav kan fylles direkte med JZ-K1 aktivert alumina;Men duggpunktkravene er høyere, kan kombineres lasting, for eksempel JZ-K1 og JZ-K2 type alumina kombinasjon lasting, eller forskjellige typer alumina, molekylær sikt eller silisium aluminium lim kombinasjon lasting.

Vi er også den første adsorbentprodusenten med et dynamisk trykkluftlaboratorium i Kina.Hvis du er forvirret i denne forbindelse, kan du kontakte oss.Shanghai Jiuzhou Chemicals er adsorbentspesialist rundt deg.Velkommen til å følge oss. La oss jobbe sammen for å hjelpe til med energisparing med to karbon og utslippsreduksjon.

Anbefalt produkt som brukes i lufttørkersystem.

JZ-K1 aktivert alumina,

JZ-K2 aktivert alumina,

JZ-K3 aktivert alumina,

JZ-ZMS4 molekylsikt,

JZ-ZMS9 molekylsikt,

JZ-ASG silikaaluminiumsgel,


Innleggstid: 28. juli 2022

Send din melding til oss: